Jari

Nimi: Jari Tuomi
Ikä: Hyvää vuosikertaa, ja vääjäämättömästi vanheneva
Ajanviettotapa: Valokuvaus
Paikkakunta: Salo

Valokuvauksen harrastuksen aloitin 1970-luvun lopulla. Pitkän ja kärsivällisen säästämisen jälkeen hankin ensimmäisen järjestelmäkamerani. Virsun veljesten kaupasta kannoin kotiin intoa puhkuen Yashica FX-3:n. Ja kaupan päälle saadun filmirullan.

Jatkossa harrastukseen hyvää potkua antoi koulussa oleva pimiö, jota sai melko vapaasti käyttää. Pan-X:ää tuli metritolkulla valotettua ja Rodinaalia sekä Agefixiä kulutettua eräitäkin litroja. Mustavalkoajan jälkeen alkoi harrastuksessa puolipakollinen Velvia-kausi. Ja yhtä vääjämättömästi tuli aika, jolloin muut asiat kuin valokuvaaminen saivat pojasta yliotteen. Harrastus hiipui. Vain herätäkseen uudelleen digitaaliajan myötä.

Analogia Y/C:t ja kertyneet Tessarit vaihtuivat digitaalisiin Nikoneihin ja Nikkoreihin. Sen muutoksen seurauksiin voi tutustua tällä sivustolla. Sivustoista roomeri.net liikkuu puhtaasti valokuvauksen ympärillä kuvien, linkkien ja lyhyiden kirjoitusten muodossa. Hieman laajemmalla fokuksella kirjoitettuja turinoita löytyy alasivustosta -Zero, jonka blokikirjoituksiin löytyy linkki  sivupalkista.

Yhteyttä saa seuraavien osoitteiden kautta:
Meikäläiselle asiaa: jari.tuomi[at]roomeri.net
Webmasterille asiaa: info[at]roomeri.net

Kiitos,
Jari

Comments are closed.